✔️ Vi är Generalagent och Importör

✔️ Snabb leverans inom 2-7 arbetsdagar

✔️ Trygg betalning 

 

ARS= Bästa verktyg för Trädgård & skog. 

Nakaya = Bästa Japanska sågar för snickeri inredning, slöjd med mera.

Hasegawa = Den bästa stegen som erbjuder stabilitet och säkerhet vid användning.

  • Vi är stolta generalagenter för ARS, en ledande tillverkare av japanska beskärningsverktyg för trädgård och skog sedan 1876. Vår kundkrets omfattar kommuner, parkförvaltningar, skogsbolag, trädgårdsmästare, kvalitetsverktygsbutiker och privatpersoner.

  • Som generalagenter för NAKAYA i hela Skandinavien erbjuder vi också deras världsledande sågar för snickeri och inredning. NAKAYA, som har tillverkat sågar sedan 1907 i Japan, är kända för sina överlägsna produkter, och över 95% av Japanska sågblad på världsmarknaden tillverkas av NAKAYA-sågbladsmaskiner.

Vi är stolta över att NAKAYA i Japan har ett långt samarbete med svenska SANDVIK stål. Detta stål anses vara ledande i världen och används i alla våra toppmodeller, vilket ger våra verktyg en extra dimension av kvalitet.

NAKAYA är ensamma i världen om att tillverka ett sågblad som är endast 0,2 mm tunt och ändå utbytbart. Deras modell "SUPER FINE CUT" är en favorit bland instrumentmakare världen över och uppskattas även av hobbysnickerister.

  •  Vi är importör för Hasegawa Japanska stegar. Hasegawa med sitt rykte för att producera marknadens bästa och säkraste trebenta stegar, är en viktig del av vår portfölj. Deras produktion överensstämmer med de höga standarderna i JIS (Japanese Industrial Standards), vilket garanterar enastående kvalitet och säkerhet.

ARS och Nakaya Japanska sågar är effektivare, lättare att använda, snabbare och säkrare än västerländska sågar. De skapar finare snitt och är mer exakta, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för alla från hobbyentusiaster till proffs

Vi strävar efter att marknadsföra de bästa kvalitetsverktygen inom våra branscher. Vi är övertygade om att vårt sortiment av ARS, NAKAYA och Hasegawa-verktyg är oöverträffat och unikt. Båda företagen har banbrytande kunskaper inom utveckling och forskning för att tillverka de bästa verktygen.

Våra verktyg används dagligen av finsnickare inom båtbyggeri, möbelsnickeri, inredning, golvläggning, fönsterproduktion, renovering samt instrumentmakare för fiol, gitarr och nyckelharpa. De används också av gevärkolvstillverkare, byggnadssnickare, köksinstallatörer, trädgårdsmästare, skogsarbetare, parkanläggare, jägare, is-skulptörer och för byggnadsvård, med mera.

Vi erbjuder verktyg för skolor, bostäder, slöjdsalar, fabriker, arkitekter och formgivare inom många branscher och industrier, inklusive de som tillverkar några av världens finaste båtar och möbler. Vårt sortiment passar alla, från barn i förskolan till yrkesfolk som behöver hållbara verktyg. Våra verktyg är prisvärda och lättuppdaterade.

 

Välkomna att skriva eller ringa oss för mera information, broschyrer, återförsäljare etc.

Kontakt information för både yrkes & utbildnings linjer

Vi besöker er för både demo. och utbildning.

  • Skolor, alla kategorier från förskola till högskola, yrkesskola etc. kontakta oss för era special priser etc.

  • Företag, kommuner, park & skog etc. kontaka oss för prislista. 

  • Snickerier, inredare etc. kontakta oss för pris etc.

OBS! VARNING FÖR KOPIOR PÅ DEN SKANDINAVISKA MARKNADEN!

Vi vill här även varna för både kopior och plagiat som tyvärr förkommer i både butiker och på mässor och marknader, både med vårt varumärke och utan, så se till när ni köper att det står ARS alt. NAKAYA och tydliga adresser till oss och moderbolaget i Japan så är ni säkra på att ni fått en ARS eller NAKAYA original produkt.

 

Organisationsnr: 556883-8246

Företaget innehar f-skattebevis

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen