✔️ Vi är Generalagent och Importör

✔️ Snabb leverans inom 2-7 arbetsdagar

✔️ Trygg betalning 

Japansk Kockkniv, Hocho SLD, Santoku 165mm

1 350 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (6 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Produktbeskrivning:

Hocho SLD, Santoku, All-Purpose Knife, Handsmidd i 3 lager superstål, 165mm 

Vår mest köpta kniv av både yrkeskockar och privata matlagare med högsta krav,

Mycket trevlig allroundkniv Santoku för köket med en enormt fin skärpa och bra balans gör den lättjobbad och stabil för det mesta i köket grönsaker, kött & fisk även perfekt för bröd, Knivblad handsmitt i ett Japanskt stål i 3 lager stål ”triple-layer-steel” SLD stål Hitachi ”Magic steel” som gör att du får en enormt fin skärpa, och håller den supervass mycket länge innan du behöver bryna den, bladet är dessutom hammrat så det du skär lossnar lätt från bladet, bladet är mycket lätt att slipa och bryna,  denna kniv kommer bli din favorit i köket. Handtag tillverkat i kastanj.

Handsmidd i Japan för absolut bästa kvalité.

”Anti-bac handtag, Termiskt trä”: Under inverkan av värme (170-250 ° C) och ånga virket strukturen förändrats och förbättrats för speciella ändamål (t.ex. i köket) på ett målinriktat och naturligt sätt utan att lägga några kemikalier. Under den särskilda behandlingsprocessen är cellväggen struktur modifieras på ett sådant sätt att förmågan att absorbera vatten reduceras och motståndet mot bakterier ökar. Den termiska behandlingen ger också kastanjeträet en något mörkare ton.

Populär kniv bland yrkeskockar. (Worldwide)

Finns i 2 bladtyper S-42 & S-43.

Bladlängd 165 mm, Totallängd 300 mm, Bladtjocklek 1,7 mm, 140 g.

Stålanalys: C :1.4-1 0,6%, Cr: 11-13%, Si: 0,15-0,35%, Mn: 0,3-0,5%, Mo: 0,8-1,2%, V: 0,2-0,5%




Artikelnummer:
S-43

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen