
Japansk Kockkniv Set
Mycket trevlig Japansk handsmidd allroundkniv för köket med en enormt fin skärpa och bra balans gör den lättjobbad och stabil för det mesta i köket grönsaker, kött & fisk även perfekt för bröd,
Knivblad handsmitt i ett Japanskt stål i 8 lager stål som gör att du får en enormt fin skärpa, och håller den supervass mycket länge innan du behöver bryna den, bladet är dessutom hammrat så det du skär lossnar lätt från bladet, bladet är mycket lätt att slipa och bryna, denna kniv kommer bli din favorit i köket. Handtag tillverkat i kastanj.
Handsmidd i Japan för absolut bästa kvalité.
”Anti-bac handtag, Termiskt trä”: Under inverkan av värme (170-250 ° C) och ånga virket strukturen förändrats och förbättrats för speciella ändamål (t.ex. i köket) på ett målinriktat och naturligt sätt utan att lägga några kemikalier. Under den särskilda behandlingsprocessen är cellväggen struktur modifieras på ett sådant sätt att förmågan att absorbera vatten reduceras och motståndet mot bakterier ökar. Den termiska behandlingen ger också kastanjeträet en något mörkare ton.
Populär kniv bland yrkeskockar. (Worldwide)
Finns i 2 bladtyper bild 1 ser du Nakiri (Grönsakskniv) samt på bild:4 Nakiri samt båda modeller på bild nr 3
Bland bilderna ser du båda modeller.
Bladlängd 165 mm,
Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.
Till butikens startsida »
Sitemap »
Artikelnummer:
8SN